May 3, 2010

Awards

Saja nak pertontonkan award yang baru dapat dari dearest sheila...actually, it's awardS ;)

Baru je nak aktif blogging tak sangka dah ada yang sudi nak tag...thanx for your support, sheila yang baik hati;)

But dear, saya ni kira budak baru la so bila dah ade ramai geng baru saya continue tag ye...tengokla berapa ramai je followerku...
(*sedih + segan*)...

Thanx buat yang sudi memfollow...i heart you guys ;)










p/s : kuatkan azam untuk berblog setiap hari...

    

4 comments:

Azrul Hisham said... [Reply to comment]

salam ziarah dari blog ben ashaari :)

Misseja said... [Reply to comment]

thanx for visiting...

Shiela Latif said... [Reply to comment]

salam eja...shiela lambat jenguk sebab line tenet buat hal lar...lama tak dapat jalan2 blogwalk....ambeklar award tue sebagai penguat semangat nak blogging yer...shiela pon baru dalam blogging..baru 3~bulan...follower tak menjadi ukuran.....yang penting shiela suker semua n3 eja...semuanyer ada kualiti dan menarik untuk dibaca..sama2 kita belajar blogging nie yer :)

Misseja said... [Reply to comment]

hi sheila...biasa la tenet lembab...kat sini pun sama ;)
thanx for the encouragement...kita belajar sama2 ye ;)

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
 

ADAMUMMY | Desenvolvido por EMPORIUM DIGITAL